19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan

Designové radiátory Isan vám zajistí dokonalý tepelný komfort, ale nejen to. Stanou se nepřehlédnutelnou ozdobou vašeho interiéru. Ať už vybíráte topný žebřík do koupelny, obývacího pokoje nebo jiné části bytu, s těmito 19 nejoblíbenějšími radiátory rozhodně nesáhnete vedle.

Kliknutím se dostanete do konkrétní produktové série, kde naleznete veškeré dostupné varianty vámi zvoleného radiátoru a detailní informace o sérii. Více netradičních koupelnových radiátorů si můžete prohlédnout v kategorii designové radiátory, kde si podle vámi zvolených parametrů pohodlně vyberete ten pravý kousek přesně pro vaši domácnost. V článku naleznete radiátory z širokých produktových řad Isan Melody, Isan Atol nebo Isan Spiral.

1. Isan Atol

Isan Atol je série článkových radiátorů s retro vzhledem. Přestože vypadají jako klasické litinové radiátory, jsou vyráběny z ocelových článků, a proto mají výrazně nižší hmotnost. Oblé tvary pak snižují nebezpečí úrazu a propůjčují radiátoru elegantní design. Jednotlivé články se skládají z trubek, od jejichž počtu se odvíjí značení radiátorů. Vybrat si tak můžete z typů Isan Atol C2, C3, C4, C5 a C6.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Atol

2. Isan Aura

Isan Aura v sobě snoubí jednoduchost s elegancí. Jedná se o symetrický radiátor v klasickém designu, který obzvlášť skvěle zapadne do vaší koupelny nebo kuchyně. Vsaďte na neotřelý styl a jednoduchost této série.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Aura

3. Isan Miro

Isan Miro je radiátor s elegantním designem a otevřenými profily, které usnadní zavěšení a sušení ručníků. Designový radiátor série Miro se díky svému čistému designu hodí do každé moderní domácnosti. Vyberte si z pravého nebo levého provedení a vyzkoušejte sami, jak ohromně praktické toto otopné těleso je.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Miro

4. Isan Grenada

Isan Grenada vsází na klasický oblíbený design se zaoblenými rohy pro větší bezpečnost. Spíše než jedinečný vzhled upřednostňuje funkčnost a výkon, je proto radiátorem s nejlepším poměrem kvality a ceny.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Grenada

5. Isan Spiral

Isan Spiral s žebrovými trubkami je nepřehlédnutelný především svým industriálním designem. Dále oceníte jeho výkonnost a dlouhou životnost v porovnání s velmi příznivou cenou. Vyjímat se bude i v prostorách administrativních budov, restaurací nebo hotelů.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Spiral

6. Isan Echo Inox

Isan Echo inox je radiátor vyrobený z kvalitní nerezové oceli, který se obzvlášť hodí do kuchyní nebo koupelen s dalšími nerezovými prvky. Díky otevřeným profilům umožňuje snadné zavěšování ručníků, vybrat si můžete z pravého nebo levého provedení dle vašich preferencí.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Echo Inox

7. Isan Akros

Isan Akros se díky elegantním svislým trubkám stane rafinovaným designovým prvkem vaší domácnosti. Vynikne obzvlášť v metalických barvách. Pro zvýšení praktičnosti lze radiátor doplnit o háčky k zavěšení ručníků nebo až dvě madla z kartáčovaného nerezu.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Akros

8. Isan Flexi

Isan Flexi je radiátor s klasickým designem a praktickými výklopnými policemi na sušení, které šetří prostor. Ve chvíli, kdy zrovna nepotřebujete polici využít k sušení či odložení ručníků, ji ponechte ve svislé poloze a Isan Flexi tak bude sloužit jako běžný nástěnný radiátor.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Flexi

9. Isan Atria

Isan Atria je moderní koupelnový radiátor, který zabírá minimum prostoru. Kombinuje jednoduchý design s funkčností, dostupný je i ve variantách na elektrické nebo kombinované vyhřívání. To z něj dělá topný žebřík ideální do prostor, kde je třeba přitápět i na jaře nebo na podzim.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Atria

10. Isan Avondo

Isan Avondo je koupelnový žebřík v tradičním provedení. V závislosti na rozměru je doplněn jednou až třemi trubkami vystupujícími do popředí, které slouží k pohodlnějšímu zavěšení a sušení ručníků. Tento designový radiátor se stane nepostradatelným funkčním prvkem vaší koupelny.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Avondo

11. Isan Koro

Isan Koro je výrazný koupelnový radiátor s nepřehlédnutelným designem. Ocelové trubky jsou ohýbané do tvaru elipsy, což vytváří praktický prostor pro snadné zavěšení ručníků. Vybrat si můžete ze široké škály barev, aby radiátor skvěle zapadl do vašeho interiéru.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Koro

12. Isan Club Edge

Isan Club Edge vsází na horizontální hranaté profily, které jdou ruku v ruce se současnými trendy bytového designu. Jeho decentní vzhled podtrhne modernost vaší domácnosti. Pořídit jej můžete i v kombinované nebo čistě elektrické variantě, které vám zajistí příjemné teplo i mimo topnou sezónu.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Club Edge

13. Isan Mapia Light

Isan Mapia Light se pyšní hladkými profily, díky kterým zabírá minimum místa. Radiátor se snadno čistí a ploché profily přináší do vašeho interiéru nádech harmonie. Tento topný žebřík je oblíbený zejména v elektrické variantě a vaši koupelnu či kuchyni obohatí nejen o příjemné teplo, ale i o svůj neotřelý šarm.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Mapia Light

14. Isan Grenada Radius

Isan Grenada Radius je koupelnový radiátor s klasickým designem se středovými horizontálními tyčemi v zaoblené podobě. Díky tomuto zaoblení působí jemně a elegantně. Pořídit si jej můžete v mnoha různých barvách, ale dostupný je i v chromované variantě.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Grenada Radius

15. Isan Octava

Isan Octava a dvojitá varianta Octava Double se řadí mezi nejvýkonnější radiátory v nabídce značky Isan. Svislé hranaté profily zapadnou do každé moderní domácnosti i kancelářských prostor. Svůj radiátor si můžete dotáhnout k dokonalosti výběrem z hladkých, strukturovaných nebo metalických barev.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Octava

16. Isan Rytmo

Isan Rytmo podobně jako model Isan Flexi nabízí jednu až dvě vyhřívané sklopné police k sušení ručníků. Police jsou vybaveny magnetickou fixací, která zabraňuje jejich samovolnému vyklopení. Tento praktický radiátor šetří prostor ve vaší koupelně a na přání vám jej vybavíme dalšími háčky.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Rytmo

17. Isan Collom

Isan Collom je tvořen plochými hladkými profily, které umožňují přímý potisk radiátoru. Vyberte si z připravené nabídky motivů nebo zvolte svůj vlastní návrh, možná je i fotografie. Radiátor poskytuje vysokou výhřevnost a lze jej doplnit až dvěma madly k pověšení ručníků.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Collom

18. Isan Carme

Isan Carme je specifický svým jedinečným designem v moderním minimalistickém stylu. Tento elegantní, ale decentní designový radiátor skvěle zapadne do moderní domácnosti. Ocelové trubky a profily překrývá ocelový kryt, který lze lakovat do mnoha barev, aby ladil do vašeho interiéru co možná nejlépe.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Carme

19. Isan Gala

Isan Gala se stane stylovým prvkem každého moderního interiéru. Celý radiátor tvoří masivní ocelové profily, díky kterým jej rozhodně nepřehlédnete. Do vaší domácnosti vnese nádech umění, moderního designu a architektury. Tento topný žebřík se hodí i pro provoz v nízkoteplotních topných systémech.

19 nejoblíbenějších designových radiátorů Isan: Isan Gala