TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho

Topné žebříky Sapho jsou opravdovými klenoty mezi radiátory. Poskytují dostatečný tepelný komfort a současně se chlubí elegantním a praktickým provedením. Vybírat můžete z široké palety tvarů, velikostí a designů koupelnových radiátorů. Firma Sapho je dodavatelem kombinovaných i elektrických topných žebříků v mnoha provedeních.

Kliknutím se dostanete do konkrétní produktové série, kde naleznete veškeré dostupné varianty vámi zvoleného radiátoru a detailní informace o sérii. Více produktů i od dalších značek si můžete prohlédnout v kategorii topné žebříky, kde naleznete ten pravý kousek pro vaši koupelnu.

1. Sapho Dorlion

Sapho Dorlion je designově tvarovaný radiátor z ocelových trubek. U radiátoru oceníte zejména jeho praktičnost, díky otevřeným profilům umožňuje pohodlné zavěšení ručníků ze strany na horizontální tyče. Tento žebřík je univerzální, lze jej zavěsit oboustranně a můžete si tak zvolit pravou nebo levou variantu. Zcela nejprodávanější variantou je Sapho Dorlion 500x1200 cm.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Dorlion

2. Sapho Metro

Sapho Metro vás zaujme elegantními hranatými profily a čistým designem. Díky rafinovanému vzhledu nepůsobí rušivě, a zapadne tak do každého interiéru. Vybrat si můžete z mnoha atraktivních barevných provedení.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Metro

3. Sapho Silvana

Sapho Silvana je koupelnový radiátor s robustními hranatými profily. Model Silvana se se svým nevšedním vzhledem stane výrazným designovým prvkem vaší domácnosti. Otevřené profily umožňují pohodlné zavěšení a sušení ručníků. Radiátor lze zavěsit oboustranně, můžete si vybrat levou nebo pravou variantu instalace.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Silvana

4. Sapho Redondo

Sapho Redondo s kulatými profily a ojedinělým designem dokonale zapadne do vaší kuchyně nebo koupelny. Horizontální příčky jsou dál od sebe, vzniká tak dostatek prostoru pro pohodlné věšení textilu a současně radiátor získává čistý jednoduchý vzhled. Uvnitř topného tělesa je umístěn odporový drát, žebřík se tedy neplní nemrznoucí směsí. Jako bonus oceníte vypínač s časovačem.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Redondo

5. Sapho Dina

Sapho Dina propůjčí vašemu interiéru čistý a elegantní vzhled. Tento koupelnový radiátor kombinuje krásu jednoduchosti s atraktivním barevným provedením. Vyberte si z různých rozměrů a designových provedení modelu Dina.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Dina

6. Sapho Magdalena

Sapho Magdalena vyrobené z ocelových pochromovaných trubek je nepřehlédnutelné díky své netradiční konstrukci. Otevřené profily nejen propůjčují radiátoru neobvyklý vzhled, ale usnadňují také věšení a sušení textilu. Otopné těleso se bude skvěle vyjímat v každé moderní domácnosti, a to nejen díky hranatým profilům.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Magdalena

7. Sapho Elmis

Sapho Elmis si oblíbíte pro jeho eleganci, čistý vzhled a nenáročnost na údržbu. Součástí radiátoru jsou praktická madla pro zavěšení ručníků při sušení a integrovaný vypínač. Ohřev zajišťuje odporový topný kabel vyrobený z uhlíkového vlákna, u tohoto otopného tělesa se tedy nepoužívá nemrznoucí směs.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Elmis

8. Sapho Alya

Sapho Alya je tradiční koupelnový radiátor vyrobený z pochromovaných ocelových trubek. Vybrat si můžete z rovné nebo oblé varianty, k dispozici je i radiátor se středovým připojením. Model Alya je oblíbený především pro svůj vysoký tepelný výkon a příznivou cenu.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Alya

9. Sapho Pilon

Sapho Pilon skvěle ozvláštní váš interiér. Přestože je radiátor vyroben z masivních svislých trubek, působí elegantně a je navíc prostorově úsporný. Součástí jsou praktické háčky na zavěšení ručníků. Vyberte si z různých šířek a několika atraktivních barevných provedení.

TOP 9 nejpopulárnějších topných žebříků Sapho: Sapho Pilon